Voorbeelden projecten

Iedere situatie wordt gekenmerkt door vaak specifieke aspecten. Naast de persoonlijke aspecten, zoals de verwachtingen met betrekking tot de zorgbehoefte van de zorgvrager, spelen de mogelijkheden van de locatie een belangrijke rol. Op basis van ons flexibele bouwsysteem proberen wij 

uw persoonlijke wensen zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de mogelijkheden van de locatie.

 

wij leveren geen standaard containers

 

maar hebben een nieuw bouwsysteem voor maatwerk oplossingen

 

Zorgunit op maat in Nuenen

 

Voor een ALS patiente is een extra ruimte gemaakt bestaande uit een

tweepersoons slaapkamer met een badkamer.

 

De zorgunit sluit aan op de bestaande woning ter plaatse van de schuifpui door middel van een sluis.

 

Ter plaatse van de garage is de buitenwand versprongen waarmee de garage deur nog gebruikt kan worden

 

De sluis heeft een breedte van 120cm om de doorgang met een rolstoel makkelijk te maken en de lichttoetreding in de bestaande woning zo optimaal mogelijk te houden.

 

Ter plaatse van de garage is de buitenwand versprongen waarmee de garage deur nog gebruikt kan worden

 

 

 

Zorgunit op maat in Eindhoven

 

De heer des huizes werd door een hersenbloeding plotseling getroffen en rolstoel-afhankelijk, waardoor er een slaap- en badkamer op de begane

grond gewenst was.

 

Voor de doorgang naar het bestaande woonhuis werd in de muur van de berging een opening gemaakt.

 

Doordat het perceel van de hoekwoning zich kenmerkt door een schuine zijde, was het plaatsen van een rechte container niet mogelijk.

 

Door in het ontwerp 2 kleine inspringingen te maken kon de zijkant van het perceel toch "gevolgd" worden.

bestaande woning

 

 

 

garage

 

 

 

slaapkamer

 

 

 

slaapkamer

 

 

 

badkamer

 

 

 

Zorgunit op maat in Westervoort

 

Door haar spierziekte ging het traplopen voor de bewoonster steeds moei-zamer en werd het op een gegeven moment gevaarlijk en zelfs onverantwoord.

 

Met de beperkte perceelbreedte van de tussenwoning van 540cm was de plaatsing van een standaard 3x6m-container alleen in de lengte van de tuin mogelijk. Hiermee bleef er niet veel over van de tuin en werd de lichttoetre-ding in haar woning zeer minimaal.

 

Met de bouwelementen van Alforte is een zorgunit van 530x390cm  gecreeerd die de beschikbare breedte optimaal kon benutten nalsmede binnen de gewenste vergunningsvrije 4m bleef

 

Ter plaatse van het raam in de achtergevel werd een uitsparing gemaakt waarmee de woonkamer werd voorzien van een goede lichtintreding.

 

 

bent u op zoek naar een oplossing voor een extra woonruimte

 

die mooi aansluit bij uw bestaande woning ? 

 

Neem contact op

Wilt u meer informatie of een afspraak met onze adviseur? Gebruik dan ons                                 zodat wij met u contact op kunnen nemen.

 

Uiteraard kunt u ons ook telefonisch of per email benaderen. Zie onderstaand onze contactgegevens.

Aanvraag informatie

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten? Voor informatie kuntb u hier onze                   bekijken of downloaden.  

 

U kunt hier ook een afspraak maken met onze WMO adviseur voor een huisbezoek voor een orienterend gesprek.

 

Aansluitend op het huisbezoek maken wij voor u een gratis ontwerp en de bijbehorende prijsopgave.

 

Een oplossing voor een langer en veilig “thuis” wonen