Partners

 

Alforte heeft een breed netwerk aan partners met een bepaalde specialisatie binnen het zorgsegment. Met hun specifieke kennis op het gebied van hulpmiddelen, producten, domotica en gerelateerde ontwikkelingen, kan de zorgvrager bij Alforte en daarmee vanuit 1 aanspreekpunt antwoord krijgen op al zijn vragen.

electronische deurdrangers

 

Deuren met automatische deuropeners zorgen voor een gebruiks-vriendelijke toegang. Voor mindervalide personen zijn ze een uitkomst.

Ook gebruikte deuropeners zijn beschikbaar : www.herverstrekking.nl 

electronische sleutelsystemen

 

Het elektronische sluitsysteem biedt een flexibele oplossing ter vervan-ging van de sleutelkluisjes. De sleutel wordt via het internet verstrekt. en toegang is zo mogelijk met de NFC-smartphone.

domotica

 

Innovatieve hulpmiddelen kunnen de kwaliteit van de zorg verbeteren en de kosten verlagen. Hierdoor is er meer tijd en aandacht voor de cliënt en wordt zorg weer persoonlijk.

zorgonderdelen
hulpmiddelen

 

Sport- en zorghulpmiddelen voor alle fases van het leven. Advies over producten en de veranderingen in de wet- en regelgeving rondom de vergoeding van deze hulpmiddelen.

gebruikte hulpmiddelen

 

Voor een breed aanbod van nieuwe, gebruikte en demo voorzieningen ten behoeve van de revalidatie.

speciale rolstoelen

 

Het speciale stoel system biedt hoog zitcomfort en veel rijplezier. De gebruiker kan namelijk een ideaal evenwicht zoeken tussen wendbaar-heid en stabiliteit

veiligheidsmaterialen

Een oplossing voor een langer en veilig “thuis” wonen