Mantelzorgwoningen

De mantelzorgwoning kan een oplossing zijn voor mensen die een zware zorgvraag hebben, maar zeker ook voor mensen bij wie dit nog niet aan de orde is. De mantelzorgwoning of zorgunit op maat is een compleet huis, dat tijdelijk naast een ander huis gezet wordt, meestal in de tuin.

 

Sociaal gezien heeft deze manier van wonen veel voordelen en is ook een prettiger  alternatief voor een verzorgings- of verpleeghuis. De mantelzorgwoning kan voorzien worden van alle noodzakelijke voorzieningen en het gewenste wooncomfort.

 

Dankzij de mantelzorgwoning is er gezelligheid en steun voor elkaar, terwijl ieder huishouden toch een eigen huis heeft. Nabijheid en privacy in één.

De mantelzorgwoning is een comfortabele woning, die in de regel bestaat uit een halletje, woonkamer, open keuken, slaapkamer en ruime badkamer. Bij de grotere mantelzorgwoningen horen meer kamers tot de mogelijkheden.

 

Onze zorgunits op maat zijn allen gemaakt van duurzame bouwmaterialen en voldoen aan de  hoge bouwkundige voorschriften en veiligheidseisen.

 

 

mzw1.JPG
mzw1.JPG

press to zoom
mzw2.JPG
mzw2.JPG

press to zoom
mzw3.JPG
mzw3.JPG

press to zoom
mzw1.JPG
mzw1.JPG

press to zoom
1/3

bij de eigen familie in de tuin wonen

 

veiligheid, gemak, steun aan elkaar en .. gezelligheid !

 

Vormgeving en uitstraling

De mantelzorgwoning kan wat betreft vormgeving, maatvoering, voorzieningen en afwerking precies afgestemd worden op de beschikbare ruimte en uw wensen. De meest voorkomende afmeting van een standaard mantelzorgwoning bedraagt 6x9 meter met daarbij dan een totaaloppervlak van 54m2.

 

Een oplossing voor een langer en veilig “thuis” wonen